Політична реклама

На Великдень Львів прийме гостей зі Сходу та Півдня

1426 0
Студентське братство Українського Католицького Університету вже вчетверте проводить акцію «Великдень разом» і запрошує молодь з різних міст України разом відсвяткувати Великодні свята у Львові.

Відтак, організатори закликають львів’ян зголошуватися прийняти у своїх родинах гостей зі Сходу, Півдня та АР Крим, повідомляє прес-служба Львівської міськради.  

Акція проходитиме з 18 до 21 квітня. У цей час Львів відвідають студенти та молодь з Донецька, Запоріжжя, Луганська, Дніпропетровська, Харкова, Маріуполя, Кривого Рогу, інших міст та з АР Крим.

Організатори зазначають, що охочих приїхати до Львова на Великдень є дуже багато. Натомість, львівських родин, які зголосилися взяти участь в акції, на сьогодні бракує.

«Закликаємо львів’ян в часі Великодніх свят прийняти у свої домівках гостей зі Сходу та Півдня України, відгукнутися на наше запрошення долучитися до розвіяння взаємних стереотипів. Ми маємо гарну нагоду показати нашу патріотичну гостинність, поділитися нашими традиціями та передати атмосферу свята», - говорять організатори акції «Великдень разом».

Детальніше: http://velykden.org.ua. Для листування: [email protected]. Контактні особи: Ярослав Кащак, тел. 0638251893; Олена Крижановська, тел. 0969876595; Віра Тимків, тел. 0666568612. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!