На великодні вихідні поліція патрулюватиме храми і парки

2063 0
До роботи залучать близько трьох тисяч правоохоронців.
Фото: Tvoemisto.tv

Фото: Tvoemisto.tv

У суботу та неділю, 18 і 19 квітня, на Львівщині правоохоронці патрулюватимуть поблизу кожного  храму, де відбуватимуться Великодні богослужіння. Про це повідомляє відділ звязків з громадськістю ГУ Нацполіції у Львівській області.

Читайте також: Православна церква України дозволила освячувати паски самостійно

Правоохоронці забезпечуватимуть публічний порядок, стежитимуть за дотриманням карантинних обмежень та проводитимуть роз’яснювальні бесіди.

Також поліцейські патрулюватимуть парки, сквери та інші громадські місця, нестимуть службу на блокпостах.

Читайте також: 8% львів'ян готові піти до церкви на Великдень

Загалом до охорони публічного порядку на Львівщині під час Великодніх свят щодня залучатимуть близько трьох тисяч правоохоронців – співробітників служб та підрозділів поліції Львівщини, Управління патрульної поліції Львівськьої області, Управління поліції охорони Львівщини, військовослужбовців Національної гвардії України, офіцерів та курсантів Львівського державного університету внутрішніх справ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!