На весняних канікулах львівські школярі відпочиватимуть лише два дні

2307 0
Цьогоріч весняні канікули у школах міста триватимуть із 7 до 10 квітня. Такі короткі канікули насамперед пов’язані із вимогою Міністерства освіти і науки України, – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомляють в управлінні освіти, у зв’язку з припиненням навчання взимку через карантин, Міністерство освіти і науки України зобов’язало керівників органів управління освіти внести зміни у структуру навчального року.

«Кожна школа приймає рішення самостійно. Ми можемо лише рекомендувати. В основному із 7 до 10 квітня триватимуть весняні канікули у львівських школах. Але були школи, які проводили весняні канікули наприкінці березня», - зазначила Зоряна Довганик, в.о. начальника управління освіти ЛМР.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!