У Львові невдовзі стартує Весняний діловий форум. Програма

2423 0
Весняний діловий форум триватиме упродовж 27-28-го квітня. Серед спікерів – директор офісу ЄБРР в Україні Шевкі Аджунер.
фото ілюстративне: YouTube

фото ілюстративне: YouTube

Тема цьогорічної зустрічі: «Зміна траєкторії розвитку. Нові стратегії, інструменти і ринки».

Мета форуму

За допомогою експертних досліджень дослідити стан та перспективи розвитку економіки України в короткостроковій та середньостроковій перспективі.

Проаналізувати чинники, які впливають на ведення бізнесу в Україні, щоб власники та керівники компаній могли приймати правильні та виважені рішення.

Посприяти налагодженню взаємодії між підприємцями та представниками органів влади й місцевого самоврядування з різних регіонів України, а також між підприємцями та іноземними інвесторами.

Формат

Форум відбуватиметься у форматі засідання всіх учасників та виступів доповідачів. Форум є аполітичним некомерційним проектом та спрямований на розвиток бізнес-середовища України.

Аудиторія

До участі у Форумі запрошують представників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, провідних банківських установ та інституцій; успішних підприємців, які зацікавлені в економічному розвитку України. Також представників міжнародних економічних організацій та установ, зарубіжних фінансових та інвестиційних компаній, що зацікавлені у реалізації бізнес-проектів на території України.

Локація і час

вул. Стрийська, 199,  стадіон «Арена Львів»

27 квітня: з 9.00 по 20.00 год.

28 квітня: з 10.00 по 12.00 год.

За детальнішою інформацією звертайтеся до організаторів заходу:

ТОВ «Юридична компанія «Ейч.Ді.Партнерз»
Адреса: Україна, м. Львів
Телефон: +38 050 317-42-05
E-mail: [email protected]

Офіційний сайт: https://dilovyy-forum.com.ua/

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!