На вежі ратуші у Львові відкрили панораму міста

2296 0
Сьогодні на вежі Ратуші відкрили проекту панорами міста. Тепер з вежі можна не лише милуватися краєвидами міста, панорама Львова допоможе точніше визначати архітектурні та історичні пам’ятки, що розташовані навколо.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Туристам, які вивчають Львів самостійно це допоможе детальніше ознайомитись з пам’ятками міста, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Половина вежі Ратуші є повністю відреставрована. Тут зовсім інакше покриття і це є прикладом успішної кооперація для того, щоб львів’яни та гості більше могли дізнатись про Львів. Зважаючи на новий формат вежі, яка стала більш доступнішою для відвідувачів, ми будемо наполягати на розширенні режиму її роботи», - додав Андрій Москаленко.

«Зараз є декілька напрямків, про які можна говорити. Зрозуміло, що коли в країні йде неоголошена війна, люди менше подорожують - вони є насторожені. Попри це, у Львові проглядається найкраща тенденція. Якщо говорити конкретно, то є неочікуваний приплив конференцій з Криму, які раніше там проводились і тепер перейшли до Львова. За останні два місяці таких конференцій було близько 10. Також готуються нові конференції - це ті нові виклики, коли ми розуміємо, що будуть їхати менше відпочивальників. Якщо говорити про другу тенденцію, то готелі, які мають по 15-20 номерів, є заповнені», - розповів Андрій Москаленко.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!