На входах до ТРЦ обов’язково проектуватимуть металошукачі

1468 0
Нові ДБН «Громадські будинки» вже опублікували, тож він набере чинності з 1 червня.
Ілюстративне фото: espreso.tv

Ілюстративне фото: espreso.tv

Мінрегіон змінив вимоги до проектування громадських закладів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник міністра регіонального розвитку Лев Парцхаладзе.

Читайте також: Нові торгові центри в Україні будуватимуть із душовими та кухнями для працівників

«Аби підвищити безпеку людей та їх захист під час перебування у таких закладах (ТРЦ та інших громадських закладах – ред.), новими нормами ми передбачили посилені вимоги щодо безпеки», – написав Лев Парцхаладзе.

За його словами, обов’язковими стануть «рамки» на вході до будівель, що має унеможливити потрапляння заборонених предметів та сучасні системи відеоспостереження.

Читайте також: У ТРЦ і супермаркетах побільшає громадських туалетів

Крім цього, посилюються вимоги до систем пожежної безпеки – оповіщення про пожежу та керування евакуацією людей та вводяться більш надійні та чутливі системи пожежної сигналізації.

Нові ДБН «Громадські будинки» вже опублікували, тож вони наберуть чинності з 1 червня.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!