На відстані та з антисептиком. Як відвідувати львівські парки з понеділка

11449 0
Львів’янам радять вимірювати температуру, обирати для прогулянки парки поруч із домом, уникати громадського транспорту.

Із понеділка, 11 травня, у Львові дозволяють відвідувати парки, сквери та ліси. Водночас міська комісія з питань ТЕБ і НС розробила окремий протокол із правилами.

Читайте також: Як інфекційна лікарня у Львові готувалась до боротьби з Covid-19

Зокрема дистанція між відвідувачами має бути не менше 2 м, водночас відвідувати парки не можна тим, хто має однаки ГРВІ та перебуває на самоізоляції. Дітям заборонено перебувати групами на спортмайданчиках і гратися спільними іграшками. Також у зелених зонах заборонили їсти. 

Балансоутримувавч парку має регулярно прибирати і дезінфікувати парк та вуличні меблі.

Львів’янам також дали низку рекомендації, зокрема вимірювати температуру, обирати для прогулянки парки поруч із домом, уникати громадського транспорту, користуватися антисептиком, не торкатися обличчя та дезінфікувати долоні й тренажери, якщо ви займаєтесь на спортмайданчиках.

Читайте також: «Усе залежатиме від кожного з нас». Як львів’янам вийти з карантину

Нагадаємо, що з 11 травня у Львові запроваджують низку карантинних послаблень, натомість чи відкривати салони краси, перукарні та магазини з одягом вирішуватимуть 12 травня, оскільки три дня поспіль у Львові зростає кількість хворих на Covid-19.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!