На війні проти російського агресора загинув львів'янин Андрій Добровецький

12235 0
У нього залишилася дружина Оксана та донечки Домініка та Анна, 7 і 3 роки.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

19 серпня на фронті, на війні проти російського агресора, загинув Андрій Добровецький, позивний «Добро». Герой загинув у с. Благодатне на Миколаївщині. Про це повідомили у храмі Вознесіння Господнього УГКЦ.

«На нашій парафії пам’ятаємо Андрія від 1994 року, коли він молодим хлопцем долучився до товариства «Посвіт». Належав до вівтарної дружини. Багато працював з молоддю і дітьми, катехизував у товаристві та у церкві. Любив молитву. Був щирим і вірним християнином, світлою, життєрадісною людиною, з теплою посмішкою і добрим серцем», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У боях за Україну загинув військовий із Львівщини

Андрій Добровецький закінчив СЗШ №67 (на Левандівці), навчався на Філософсько-богословському факультеті УКУ. У нього залишилася дружина Оксана та донечки Домініка та Анна, 7 і 3 роки.

Попрощатися з ним можна 27 серпня, у суботу, у храмі Вознесіння Господнього (вул. Широка, 81а) від 11:00. Поховають Героя у с. Суховоля (біля Львова), де він проживав впродовж останніх років.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам’яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!