На війні від осколкового поранення загинув 29-річний воїн з Львівщини

7493 0
Ярослав Русин не дожив кілька місяців до свого 30-річчя.
Фото: ФБ/Бойківська Думка

Фото: ФБ/Бойківська Думка

28 травня мужньо захищаючи Україну у Харківській області, від осколкового поранення героїчно загинув Erik Korvin (Ярослав Русин). Про це повідомляє Бойківська Думка.

Читайте також: Захищаючи Україну від російського загарбника, загинув воїн з Львівщини

Ярослав Русин народився 5 вересня 1992 року у Сколе. Він не дожив кілька місяців до свого 30-річчя. У 2014 році Ярослав пішов добровольцем на Схід захищати свою країну. І тепер, у 2022-му, коли росія розпочала повномасштабну війну проти України, не задумуючись, пішов туди знову.

«Він був переконаний, що Україна переможе, виграє цю кляту війну. Та, на жаль, відчути смак перемоги вже не зможе», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!