На війні від рук окупантів загинуло два військових з Дрогобиччини

1834 0
Не стало 36-річного Богдана Веселовського та 52-річного Михайла Янісіва.
Фото: Сокільницька територіальна громада

Фото: Сокільницька територіальна громада

Захищаючи рідну землю на війні з Росією, загинуло два військовослужбовці Богдан Веселовський та Михайло Янісів з Львівщини.

Як повідомляє Меденицька селищна рада, 36-річний Богдан Веселовський народився і мешкав у селі Літиня Дрогобицького району Львівської області. У 2014 році його призвали до служби і він брав участь в АТО/ООС та час від часу їздив на військові навчання.

Читайте також: На фронті загинув випускник Сухопутної академії та боєць 24 бригади Іван Антонюк

З перших днів війни разом з рідним братом були призвані до лав Збройних Сил України. Воював під Попасною, де і загинув, захищаючи усіх нас та свою рідну країну від російського агресора.

Був сиротою, неодружений. Рідний брат на даний час перебуває в зоні бойових дій.

Також на війні загинув ще один військовий Михайло Янісів, житель села Летня Дрогобицького району Львівської області.

Він проходив строкову військову службу у Збройних Силах України. Працював у ПАТ «Львівобленерго». Одружений, виховував дочку Мар'яну. Був добрим, чуйним та доброзичливим, хорошим батьком. Загинув в травні 2022 року у бою. 

Коли відбудеться зустріч із Героями, повідомлять додатково.

Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!