На війні внаслідок обстрілів загинули двоє військових з Львівщини

6335 0
30-річний Степан Хороз та 42-річний Степан Самсон були родом з Городоччини.
Фото: Сокільницька територіальна громада

Фото: Сокільницька територіальна громада

На війні із росією, захищаючи Україну, загинули двоє військових з Городоцької громади. Про це повідомляє голова Городоцької територіальної громади Володимир Ременяк.

Читайте також: Захищаючи Україну від російського загарбника, загинув воїн з Львівщини

25 травня у бою поблизу села Пилипчатине Бахмутського району Донецької області загинув городківчанин Степан Самсон.

29 травня поблизу смт Врубівка Попаснянського району Луганської області внаслідок бойового зіткнення та масованого артилерійського обстрілу загинув 30-річний Степан Хороз, житель села Путятичі.

Читайте також: На війні загинув боєць 80-ї бригади зі Львівщини Назар Чмара

Нагадаємо, що у російсько-українській війні на фронті загинув оператор 24-го каналу, ветеран АТО і захисник України Юрій Олійник. Він воював на Донбасі і з першого дня вторгнення Росії знову пішов на фронт. Загинув захисник 23 березня на Луганщині. Спогади про нього читайте у матеріалі Тvoemisto.tv

Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!