На війні з окупантами загинули двоє шахтарів з Червонограда

2958 0
Від рук окупантів загинули 40-річний Василь Лупій та 31-річний Ігор Боднар.
Фото: Микола Романишин

Фото: Микола Романишин

У боротьбі з російським агресором на захисті України загинули двоє шахтарів з Червонограда, що на Львівщині, повідомляє ДП «Львіввугілля».

Зокрема, від рук окупантів загинув гірник підземний шахти «Лісова» 40-річний Василь Лупій та колишній гірник очисного забою шахти «Відродження» 31-річний Ігор Боднар.

Василь Лупій багато років пропрацював у вугільній промисловості Львівщини. Мобілізований з шахти «Лісова» ДП «Львіввугілля». Проживав у Червонограді, був учасником бойових дій. З початком війни був мобілізований до лав Збройних Сил України. У загиблого залишилися два сини, у скорботі рідні та близькі.

Ігор Боднар до минулого року працював на шахті «Відродження» ДП «Львіввугілля». Проживав також у Червонограді, був учасником бойових дій. З початком війни долучився до лав Збройних Сил України. За загиблим у скорботі батьки, сестра та друзі.

Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!