На війні з окупантами загинули ще два Герої з Яворівщини

3769 0
Загинули Ігор Михалюк та Роман Сенчишин.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У боротьбі за волю і незалежність України загинули два військовослужбовці з Львівщини – Ігор Михалюк та Роман Сенчишин. Про це йдеться на Фейсбук-сторінці Судововишнянської територіальної громади.

Читайте також: Бійця тероборони зі Львівщини посмертно нагородили орденом «За мужність»

«З болем у серці повідомляємо, що захищаючи державу від російського агресора, на війні загинув мужній патріот нашої країни. Приносимо щирі співчуття сім'ї, розділяємо ваш біль втрати», – йдеться у повідомленні про втрату Ігоря Михалюка.

Також загинув боєць Роман Сенчишин.

Читайте також:  Наш прапор – мирний, але з кров’ю стає червоно-чорним. Історія Іванки Крип’якевич-Димид про сина-Героя

«Біль і знову непоправна втрата. Україна і наша громада втрачає найкращих. Ще одна важка звістка, знову прийшла у наш край. У боротьбі за волю України і її щасливе майбутнє загинув ще один наш земляк – Сенчишин Роман. Приносимо щирі співчуття рідним і близьким, низький уклін Герою України», – зазначили у дописі.

Кортеж з тілом загиблого Ігоря Михалюка сьогодні, 30 липня, зустрінуть в с. Дмитровичі, а кортеж з тілом Романа Сенчишина – у с. Бортятин.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!