На війні з окупантами загинув львівський футболіст

15296 0
Був вихованцем львівського та житомирського футболу.
Фото/Facebook НОК України у Львівській області

Фото/Facebook НОК України у Львівській області

22 квітня у боях з російськими загарбниками загинув 44-річний львівський футболіст, військовослужбовець 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Артур Гриценко. Про це повідомили у НОК України у Львівській області.

Спортсмен був випускником відділення футболу «Львівської школи-інтернату спортивного профілю» (тепер «Львівський фаховий коледж спорту»). Як зазначають у відділенні олімпійського комітету, футболіст був захисником на полі, так само захищав Україну в бою з окупантами. 

Читайте також: На Херсонщині загинув призер чемпіонатів Європи з кульової стрільби Іван Бідняк

Артур Гриценко був вихованцем львівського та житомирського футболу. У Львові тренував його Ярослав Луцишин. На професійному рівні виступав за футбольні клуби «Львів», «Карпати-2», «Галичину-Карпати», «Газовик-Скалу» та інші команди.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!