У боях за Україну загинули ще двоє захисників із Львівщини

5242 0
На фронті загинули воїни з Самбірської та Бродівської громад.
Фото: Сокільницька територіальна громада

Фото: Сокільницька територіальна громада

Іван Галькович

25 жовтня під час виконання бойового завдання у Миколаївській області загинув мешканець села Лаврів Самбірського району, сержант Іван Галькович. Захиснику було 52 роки.

Про час зустрічі та прощання з Героєм у Самбірській міській раді повідомлять згодом.

Олександр Янюк

У середу, 26 жовтня у Бродах зустрінуть Героя Олександра Янюка, який загинув 4 жовтня у бою з російськими загарбниками на півдні України.

Зустріч відбудеться о 13:00 на вул. Залізничній (біля «Рукавички»). Скорботна колона пройде через площу Ринок до Церкви Різдва Пресвятої Богородиці (вул. Франка). Опісля відбудеться чин похорону.

«Страшна звістка прийшла в нашу родину. У боях на півдні України загинув бродівчанин Олександр Янюк, брат мого чоловіка. Завжди усміхнений, щирий, добрий. Сашко постійно жартував, ніколи не падав духом, був оптимістом. Я думала, смерть не посміє зазіхнути на таку світлу душу. Він був єдиною дитиною у своїх батьків», – написала родичка захисника Олеся Савчак-Когут.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Юлія Осим

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!