На війні з Росією загинув студент Франкового університету, який служив у президентському полку

4708 0
Андрій Боровець служив в окремому президентському полку імені гетьмана Богдана Хмельницького.
Фото: Географічний факультет Львівського національного університету ім. І. Франка

Фото: Географічний факультет Львівського національного університету ім. І. Франка

Учора, 27 лютого, загинув студент географічного факультету ЛНУ імені Івана Франка Андрій Боровець, який служив в окремому президентському полку імені гетьмана Богдана Хмельницького. Про це повідомили у виші.

Читайте також: У боях за Україну загинув випускник львівського військового ліцею 

«Ти герой для нас, для географічного факультету, для всього народу, ми ніколи не забудемо! Герої не вмирають! Слава Україні ! Героям слава!», – йдеться у повідомленні.

Окремий президентський полк імені гетьмана Богдана Хмельницького –  це спеціальна військова частина у складі Сухопутних військ України, підпорядкована безпосередньо Президенту України. Виконує завдання, аналогічні до функцій лейбгвардій інших країн.

Читайте також: У боях за Київ загинув 21-річний військовий із Львівщини

Зазначимо, що за даними МВС, з початку вторгнення Росії 24 лютого загинули 352 цивільні особи, з них 14 дітей. Поранення отримали 1684 цивільні особи, з них 116 дітей.

Сьогодні, 28 лютого, на Львівщині поховають офіцера, командира танку із Сокільників, що біля Львова, Віталія Сапила, який загинув у боях за Київ вчора ввечері, 25 лютого. Також у боях за Україну загинув випускник Ліцею імені Героїв Крут у Львові Сергій Пантелюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!