На війні загинув військовий, засновник Муніципальної варти у Дрогобичі Іван Дацко

86447 0
Без батька залишилися двоє дітей.
Фото Дрогобицької міськради/Іван Дацко

Фото Дрогобицької міськради/Іван Дацко

В російсько-українській війні загинув боєць батальйону оперативного призначення імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького, засновник Муніципальної варти у Дрогобичі Іван Дацко. Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.

Іван Дацко загинув у день, коли прощалися з іншим воїном батальйону Русланом Сиксоєм «Ультрасом». Колеги та побратими полеглого відгукуються про нього як про порядну, відповідальну і завжди готову прийти на допомогу людину. Без батька залишилися двоє дітей.

Читайте також: Сьогодні у Львові попрощаються з загиблим на війні 26-річним воїном Іваном Фільченком

Нагадаємо, що військовий Руслан Сиксой загинув 16 квітня. Загиблий воїн родом із Харкова. Одружений із дрогобичанкою Христиною Соломчак. Без батька залишилось двоє дітей

Також Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!