На війні з росією загинув захисник зі Львівщини Микола Яцуляк

4242 0
Останні роки чоловік проживав за кордоном, та з початком повномасштабного вторгнення повернувся в Україну, щоб протистояти ворогу.
Фото: Бориславська міська рада

Фото: Бориславська міська рада

У російсько-українській війні, 26 червня, поблизу населеного пункту Вовчоярівка Луганської області, загинув Микола Яцуляк зі Львівщини. Чоловікові було 56 років. Про це повідомляє Бориславська міська рада.

«Захищаючи рідну землю, поблизу населеного пункту Вовчоярівка Луганської області, внаслідок артилерійського обстрілу своє життя віддав бориславець Яцуляк Микола Миронович, 1966 року народження», — йдеться в повідомленні.  

Читайте також: У бою з ворогом загинув мешканець Львівщини Артем Прядченко

Зазначимо, у 2015-2016 роках чоловік добровольцем пішов захищати рідну країну. Останні роки проживав за кордоном, та з початком повномасштабного вторгнення повернувся в Україну, щоб протистояти ворогу.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!