На війні загинув львівський режисер Василь Яворський

8557 0
Він служив у 103-й бригаді Сил територіальної оборони ЗСУ.
Фото зі сторінки Василя Яворського у Facebook

Фото зі сторінки Василя Яворського у Facebook

На війні загинув режисер комунального телеканалу Львівської облради «Перший Західний» Василь Яворський, який служив у 103-й бригаді Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

«Трагічна звістка з фронту – наш колега, режисер Василь Яворський загинув, як військовий, боєць за справедливість і Герой! Василь – співавтор проєкту «Історія Героя». Його документальні стрічки, не давали забути тих, хто загинув за мирне небо, правду, за нас. Він той, хто розповідав про Героїв, а тепер став ним сам»,написали на сторінці «Першого Західного». 

Читайте також: Завтра Львів попрощається з військовим Павлом Ткаченком. Ким він був

44-річний Василь Яворський був співавтором проекту «Історія Героя» на ТРК «Перший Західний». Проєкт присвячений героям російсько-української війни. Раніше він працював на телеканалі «ЗІК». 

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!