На війні з росією загинув працівник «Львівобленерго» Микола Соломенюк

1739 0
Як капітан у резерві військовий був мобілізований 25 лютого.
Фото: Сокільницька територіальна громада

Фото: Сокільницька територіальна громада

У боях з російськими окупантами загинув мешканець Сокальщини, працівник «Львівобленерго» Микола Соломенюк. Чоловіку було 47 років. Про це повідомили на сторінці компанії.

Енергетик працював у «Львівобленерго» з 1998 року, був електромонтером з експлуатації лічильників четвертої групи Північного РЕМ. За освітою історик, закінчив Львівський національний університет ім. Івана Франка.

Читайте також: На війні з росією загинув 30-річний захисник зі Львова Олександр Малевський 

Ще у 2014 році вже був призваний до лав Збройних Сил, а 25 лютого, після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну знову мобілізувався до українського війська, оскільки був в оперативному резерві першої черги. Мав звання капітана.

 У «Львівобленерго» зазначають, що дружина захисника також працює у Північному РЕМ. Без батька залишилася донька Андріана.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення росії, за словами президента України Володимира Зеленського, загинули 3 000 українських військових, які пішли боронити рідну землю. Ще приблизно 10 тисяч військослужбовців отримали поранення. Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!