Політична реклама

На в'їзді до Львова почали ямковий ремонт вулиці Зеленої

1200 0
На відрізку вулиці Зеленої, що веде до межi мiста, замiсть асфальту - глибокі ями. Тут почали робити ямковий ремонт

Ще на початку лiта через поганий стан вулицi перестав курсувати тролейбус № 11, маршрут якого пролягав вiд вулицi Шота Руставелi до Сихiвського кладовища, інформує Експрес. Отож львів’яни, якi вiдвiдують могили родичiв на цвинтарi, не могли туди доїхати. Практично вiдрiзаною вiд мiста виявилася туберкульозна лiкарня, що знаходиться неподалiк.

Про ями на вул. Зеленiй заговорили навiть на сесiї Львiвської мiськради. Депутати звернулися до тодішнього очiльника областi Вiктора Шемчука з проханням взяти на особистий контроль це питання i якнайскорiше поновити асфальтне покриття на в'їздi до мiста.

Нарешті на розбитiй дорозi з'явилося  шiсть одиниць важкої технiки.  Бригаду з 15 осiб термiново скерували на Зелену, щоби провести тут ямковий ремонт, пише видання.

Робiтники працюють на дiлянцi вiд межi мiста i до Сихiвського кладовища.

"Не йдеться про капiтальний ремонт, ми лише латаємо найбiльшi ями", - розповiв, працівник фiрми-пiдрядника "Балтом-Україна". Зi слiв ремонтникiв, вони працюватимуть на Зеленiй лише до середи, а в четвер їх чекає iнший термiновий об'єкт.

Мiсцевi мешканцi кажуть, що ямковий ремонт тут не допоможе.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!