На в’їзді до Львова встановили камери, які зчитують номери автівок

5712 0
Камери здатні поки що розпізнавати номери п’ятьох країн.
Фото: lvivpost.net

Фото: lvivpost.net

У Львові запрацювали перші камери відеоспостереження, які мають функцію. За даними начальника управління безпеки міста Юрія Діля, пристрої встановили на в’їзді до міста на перехресті вулиці Богдана Хмельницького.

«Камери встановлено одразу з аналітикою визначення номерних знаків, що полегшить роботу при розшуку автомобілів», – цитує Юрія Діля прес-служба Львівської.

За його словами, ці камери випробовували в центрі міста, а тепер їх встановлюватимуть на усіх виїздах зі Львова.  Услід за вулицею Богдана Хмельницького камери встановлять на вулицях Городоцькій, Кульпарківській та Личаківській.

Станом на сьогодні камери зчитують номерні знаки України, Польщі, Литви, Естонії та Росії. Очікується, що камери зможуть розпізнавати номерні знаки 180 країн світу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!