На водія автобуса, який перевозив через кордон на Львівщині за гроші, склали протокол

5208 0
Перевезення по 50 злотих організували два автобуси, на водія одного з них уже склали адмінпротокол, а дані про іншого передали патрульній поліції Львівщини.
Фото: Богдан Шарко

Фото: Богдан Шарко

На водія автобуса, який вчора, 26 квітня, у пункті пропуску «Краковець» організував платне перевезення через кордон, склали адмінпротокол. Про це під час брифінгу повідомив заступник керівника Нацполіції Львівщини Дмитро Міхалець.

Читайте також: В уряді оприлюднили новий список міст світу, звідки будуть евакуювати українців

За його словами, перевезення по 50 злотих організували два автобуси, на водія одного з них уже склали адмінпротокол, а дані про іншого передали патрульній поліції Львівщини.

Ані власників автобусів, ані АТП у поліції не називають і кажуть, що правоохоронці ще встановлюватимуть, хто організував нелегальні перевезення. У ЛОДА також запевняють, що не мають стосунку до цього інциденту.

«ЛОДА до будь яких організацій платних перевезень стосунку не має. Область виділила 19 тонн палива для організації роботи двох автобусів ДСНС для перевезення наших громадян від кордону», – каже заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень.

Читайте також: Уряд ввів заборону на виїзд з України з туристичною метою

Додамо, в Україні вже місяць закриті кордони, але на деяких пунктах пропуску кордон можна перетнути власним автомобілем. Для тих, хто не має автівки, у Краківці відкрили можливість пішого перетину. За весь час карантину тут перетнули кордон майже 40 тисяч українців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!