На вокзалі у Львові виявили 50 підозрілих пасажирів

2069 1
На львівському залізничному вокзалі з 15 липня діє фільтраційний центр, який виявляє підозрілих осіб. За цей час вже виявили 50 таких пасажирів. До спеціального списку їх внесли міліціонери, які перевіряють тих, хто приїжджає до Львова залізницею.

Особливо ретельно перевіряють ті потяги, які їдуть із зони АТО, повідомляє Львівська хвиля. Такі заходи ввели для того, щоби в місто не приїхали терористи.

«Ми інструктуємо свої проїзні бригади для того, щоб вони інформували навіть у випадку найменшої підозри, щоб вони передавали інформацію через диспетчерів та одразу ж зв'язувались з міліцією»,-  пояснює заступник начальника пасажирської служби Львівської залізниці Юрій Світенко. 

Фільтраційні пункти працюють на всіх вокзалах Львівської залізниці. До таких перевірок залучили майже 300 міліціонерів. 

Як повідомляло tvoemisto.tv, у фільтраційному центрі працюють спеціалісти Державної міграційної Служби України та Державної служби надзвичайних ситуацій.

Також, як повідомляло tvoemist.tv, на Львівщину хочуть тимчасово переїхати понад 6 тисяч українців.


Читайте також:
22 Липня, 2014 14:47
прокоп Виявили,і що які подальші дії,стосовно тих виявлених осіб?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!