На вокзалах встановлять термінали для продажу квитків

3530 0
У найближчі тижні ПАТ «Укрзалізниця» встановить перші термінали самообслуговування для придбання квитків.
фото ілюстративне: соцмережі

фото ілюстративне: соцмережі

Про це під час прес-конференції в Харкові, присвяченій стратегії розвитку ПАТ «Укрзалізниця» на 5 років, повідомив голова правління товариства Войцех Балчун. «Ми покращуємо стандарти обслуговування пасажирів, будемо використовувати електронні канали продажу квитків. У найближчі тижні вони запрацюють на центральному вокзалі в Києві. Надалі такі термінали будуть встановлені і на інших вокзалах країни», – зазначив він. Також Войцех Балчун  повідомив, що незабаром додаток для придбання квитків на поїзди онлайн стане доступним і на операційній системи іOS.

Читайте також: У Львові відремонтують площу біля Головного залізничного вокзалу

Як інформує прес-служба Укрзалізниці, у лютому 2017 року на Google Play Маркет викладено для завантаження та використання офіційний мобільний додаток з продажу квитків для операційної системи Android. На цей час додаток завантажено майже 122 тис. разів. Раніше, у листопаді 2016 року, було впроваджено мобільну версію офіційного сайту ПАТ «Укрзалізниця» з продажу електронних квитків booking.uz.gov.ua. З моменту впровадження нею скористалося близько 5,1 млн користувачів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!