На Володимира Великого реконструюють радянську будівлю магазину «Океан». Візуалізація

16207 2
Магазин збудували у 1982 році.
Фото: wikimapia.org

Фото: wikimapia.org

На вулиці Володимира Великого, 26а у Львові реконструюють будівлю магазину «Океан». Відповідні містобудівні умови та обмеження затвердили на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 15 лютого.

Гранично допустима висота будівлі не має перевищувати 20 м, а відсоток забудови території площею 0,18 га – 86%. Реконструкцію виконуватиме ТзОВ «Компанія Ріел-Естейт Груп». Як уточнив головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, радянська мозаїка на оновленій будівлі залишиться, як і автентична назва та рибний магазин.

Згідно з даними системи Youcontrol, компанія належить Володимиру та Наталії Швед. Їм також належить перший поверх будинку на площі Ринок, 11 та площі Ринок, 19. Міська адмінкомісія двічі штрафувала підприємців за перепланування пам’яток архітектури. Керівником компанії є Віталій Мілінський, який також є керівником Львівської агенції нерухомості та ТзОВ «Діброва», яке збудує торгово-офісні приміщення на Петрушевича.

Власниками магазину «Океан» є львів’яни Алла та Ігор Василів, що займаються торговельним бізнесом.

Довідка

Рибний магазин «Океан» збудували у 1982 році. Архітекторами споруди є Василь Каменщик і Ярослав Мастило. На зовнішньому фасаді нанесена «океанічна мозаїка».

Візуалізація ЛМР


Читайте також:
Новини від KINOafisha.ua.
Загрузка...
Загрузка...
Кінотеатр Планета кіно IMAX (Львів).

Коментарі (2)

Додати коментар
17 Лютого, 2019 02:12
Микола Даний "прожект" не можливо реалізувати. Причина проста там де мають бути сходи зараз тротуар. Існуюче розташування сходів(входу) є більш правильним. За совка були нормальні архітектори і інженери а це "намалював дизайнер" отакий яких часто показують по телевізору в передачах про ремонт квартири. Такі "дизайнери" часто думають про естетичний вид (хоч це є суб'єктивно і часто обумовлено модою сама ж мода це стадний інстинкт хочу що було як у "всіх") а про практичний бік справи взагалі не задумуюся. в даному випадку люди що виходитимуть з оцих нових сходів будуть пересіктись ("налітати") з людьми які просто їдуть по тротуару. Між останньою скупенькою сходів і основною доріжкою тротуару має бути буферний простір завширшки 2-3 метри (це як прихожа чи ганок). На разі це є в існуючих сходах. До того ж нові сходи будуть за надто круто піні матись, існуючі більш похилі і придатні для старших людей та інвалідів.
15 Лютого, 2019 21:59
Верба Чудово,давно пора! Побільше реконструкцій і будов! І нарешті треба зносити або реконструювати хрущівки!! Вперед !!