На Володимира Великого збудують житло для прикордонників із дитсадком

6328 1
Висота будинків не має перевищувати 57 м.
Візуалізація ЛМР

Візуалізація ЛМР

На території військової частини на вулиці Володимира Великого, 10 збудують житловий комплекс для військовослужбовців із підземним паркінгом та дитячим садком на 80 місць. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 22 лютого.

Читайте також: Кабмін виділив у Львові та області землю під житло для прикордонників

Земельна ділянка площею 7,14 га перебуває у державній власності, призначена для розміщення постійної діяльності Державної прикордонної служби України і належить до земель багатоповерхової житлової забудови. Висота будинків не має перевищувати 57 м, а відсоток забудови – 40 %.

Забудовником є Перший окремий відділ капітального будівництва Державної прикордонної служби. Іншим рішенням внесли зміни до рішення виконкому від 2016, за яким загальна кількість квартир становить 530, а паркомісць – 87.

Читайте також: У Львові побудують багатоповерхівку для військових прокурорів. Локація

Додамо. що на вулиці Володимира Великого, 10 корпорація «Ріел» уже будує ЖК «Америка».

 

Візуалізація ЛМР

22 Лютого, 2019 14:49
АТО АТОвцям місця не знайшлось на квартири, а тут аж 530 квартир прикордонникам.За ті гроші, що вони настояли, самі можуть собі купити квартиру і не одну ..
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!