Оплатити карткою за проїзд у Києві можна на всіх автобусних маршрутах

811 0
Для оплати проїзду достатньо прикласти банківську картку або гаджет із функцією безконтактної оплати до валідатора.
Фото: Віталій Кличко

Фото: Віталій Кличко

На всіх автобусних маршрутах Києва можна розрахуватися банківською карткою або гаджетом із NFC.

Джерело: заступник голови КМДА Петро Оленич

«Жодні дрони і ракети не зупинять ідею, час якої настав. Розрахуватися банківською карткою або гаджетом з NFC можна вже на всіх автобусних маршрутах. Продовжуємо працювати, стежте за оновленнями», – пояснив він.

Для оплати проїзду достатньо прикласти банківську картку або гаджет із функцією безконтактної оплати до валідатора. Підтвердженням роботи системи на тому чи іншому маршруті є фірмові наліпки на валідаторах.

Читайте також: Втрати росії перетнули позначку в 66 тисяч військових

Вартість разової поїздки при оплаті банківською карткою – 8 гривень. Якщо у користувача є право на безкоштовний проїзд, на картці киянина повинна бути підключена та активована відповідна пільга.

Незабаром система працюватиме вже на всіх маршрутах та всіх видах комунального наземного громадського транспорту. Проєкт реалізовується столичною владою за підтримки Mastercard та Visa.

Нагадаємо, вчора в Києві змінили маршрут руху ряд тролейбусів через перекриття вулиць та у зв'язку із відсутністю напруги. Зокрема, тролейбуси №12 та №14 курсують до ст. м. «Палац Спорту», а №3 та №9к – до Південного вокзалу.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!