На вул. Бандери у Львові обвалився балкон. Фото

7794 0
Сьогодні зранку стався обвал балкону в будинку по вул. Бандери, 35. Постраждалих немає.
фото: zik.ua

фото: zik.ua

Як повідомили у Франківській РА, на третьому поверсі будинку по вул. Бандери, 35 обірвався елемент консолі (від'єднався від металевої конструкції). Він упав на перила балкону другого поверху, внаслідок чого стався обвал балкону. Зараз на місці обвалу працюють аварійні служби. Місце обгороджено. Постраждалих немає. 
 
 
фото: zik.ua
 
«На 14.00 збираємо комісію за участю представників служби надзвичайних ситуацій, служб охорони історичного середовища. Буде проведено спільне комісійне обстеження щодо визначення подальших робіт з ліквідації аварії, оскільки цей будинок є пам’яткою архітектури», – розповів Тарас Гнида.
 

Додамо, у 2014-му році журналісти Tvoemisto.tv писали про «Львів, який падає нам на голову» і балкони, які можуть обвалитися в будь-який момент. Через півтора року журналісти пройшлися тим самим маршрутом по вулицях кн. Романа – Фредра – Саксаганського – Франка, щоб перевірити, як змінився стан цих аварійних балконів за цей час.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!