На вул Дорошенка почали роботи з облаштування скверу. Візуалізація

7768 1
Вчора, 6-го червня, розпочалися підготовчі роботи з облаштування нового громадського простору у сквері на вул. Дорошенка, 9.

Проект громадського простору був розроблений у минулому році. 18-го травня, через систему ProZorro визначено виконавця робіт. Ним стало ПП «Луць». Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Ми уклали договір з ПП «Луць» на виконання робіт з облаштування громадського простору у сквері на вул. Дорошенка, 9. Після підписання договору підрядник приступив до робіт. Вчора розпочалися підготовчі роботи. Зокрема, буде демонтовано МАФ, який знаходився на площі. Є домовленість із власником МАФ, йому виділено інше місце. Також зараз готується документація для зрізання старих дерев. На їх місці буде висаджено нові»,- розповів в.о. голови Галицької РА Андрій Зозуля.

Читайте також: Вулицю Львова прикрасив квітковий орнамент. Фото

На території майбутнього громадського простору посадять декоративні дерева, покладуть римський камінь темно-сірого та світло-сірого кольорів, також буде викладена гранітна тротуарна плитка та LED-бруківка. Освітлюватися сквер буде за допомогою LED-бруківки та розсіяного світла.

Нагадаємо, при облаштуванні громадського простору у сквері на вул. Дорошенка, 9, передбачено облаштування зони зелених насаджень з декоративними деревами. Замощення території буде виконано римським каменем темно-сірого та світло-сірого кольорів, також буде викладена гранітна тротуарна плитка та ледбруківка. Освітлення скверу буде здійснюватися за рахунок ледбруківки та розсіяного світла, яке падатиме на сквер з сусідніх будинків.

 


Читайте також:
7 Червня, 2017 17:06
Мешканець ПАРКОВКУ здробіть, [***], спочатку, для приїзджаючих і доїзжаючих. А понім перекривайте рух и ліпіть зелені зони. В центрі коллапс буде з транспортом!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!