На вул. Городоцькій у Львові стався вибух: деталі. Доповнено

6507 0
На вулиці Городоцькій, 173 у дворі вибухнув предмет, схожий на гранату, ніхто не постраждав.
фото: Facebook/Варта1

фото: Facebook/Варта1

Як повідомили у Франківській районній адміністрації, сьогодні орієнтовно о 9.00 год. у дворі на вул. Городоцькій, 173 стався вибух предмета, схожого на гранату. Ніхто не постраждав. На місці працювали поліція та відповідні служби, – інформує прес-служба Львівської міськради.

«За попередніми даними, предмет, схожий на гранату, викинули у двір з вікна. Відбувся вибух. Ніхто не постраждав», – зазначив Тарас Гнида, голова Франківської районної адміністрації.

«Як ми дізнались, житель Городоцької, 173 випивав з другом вдома і, коли посварилися, – взяв гранату, вийшов у подвір’я і підірвав. Яка саме граната, поки невідомо. На місці працює СОГ група, також є поліція і швидка», – повідомив Ігор Зінкевич на Facebook-сторінці «Варта1».

Читайте також: Як львів’янам реагувати на підозрілі предмети. 7 порад

Як з‘ясували правоохоронці, гранату кинув 54-річний раніше судимий місцевий житель, який мешкає на четвертому поверсі будинку. Він, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, разом з приятелем стояв на сходовій клітці будинку  і, зі слів товариша, скаржився на невдоволеність від життя. Після чого пішов до свого помешкання, взяв гранату і кинув її на подвір‘я. Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Зараз з ним працюють слідчі. З його слів, він кинув гранату після сварки з дружиною. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 КК України (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї: карається позбавленням волі на строк до семи років). Призначено низку експертиз, походження і марка боєприпасу встановлюються.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!