На Коперника за сьогодні евакуювали лише один автомобіль

2434 0
7 грудня депутати Львівської міської ради затвердили перелік ділянок вулиць, на яких паркування автомобілів заборонено.
фото: glavcom.ua

фото: glavcom.ua

Від сьогодні евакуатори почали працювати на вулицях, визначених ухвалою сесії ЛМР від 7 грудня про заборону паркування на окремих центральних вулицях міста. Роботу розпочали з вул. Коперника.

«Сьогодні працювали на вулиці Коперника та Фаренца Ліста. Евакуйовали лише один автомобіль, оскільки виникли невеликі проблеми з евакуатором – він був один і він був зайнятий. Патрульні поліцейські займалися очисткою вулиць», – повідомила в коментарі Tvoemisto.tv речниця Патрульної поліції Львова Катерина Рибій.

За її словами, за сьогодні також винесли 5 постанов щодо штрафів водіям, а на вказаних вулицях працюють піші патрулі, які не дають можливості паркуватися та заблокувати дорогу.

«Загалом на Коперника в тому ряді і так не можна паркуватися, так само як не можна паркуватися на відстані 10 метрів до пішохідних переходів, тобто там є де порушувати. Й підстави для евакуації транспортних засобів не змінилися», – сказала вона.

Читайте також: У Львові посилено евакуйовуватимуть неправильно припарковані авто. Перелік вулиць

Також Катерина Рибій додала, що посиленою евакуацією автомобілів поліція не займалася, оскільки їм невідомо, чи підписав відповідну ухвалу міський голова Львова Андрій Садовий.

«Нам треба зрозуміти, чи підписана ця ухвала міським головою. Зараз у наших повноваженнях немає жодних змін», – пояснює вона.

Зазначимо, що в коментарі tvoemisto.tv прес-служба ЛМР повідомила, що ухвала про заборону паркування на окремих ділянках вулиць була підписана міським головою сьогодні.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!