Політична реклама

На вул. Корейській та вул. Голубця у Львові з'явиться каналізація

1644 0
На каналізування індивідуальної житлової забудови в районі вул. Корейської (між вул. Ковельською – вул. Гамалії) у бюджеті Львова на 2013 рік передбачено 1,2 млн грн. На каналізування вул. М. Голубця планують витратити 300 тис. грн.

Реконструкція каналізаційних мереж вул. Тракт Глинянський (будинки 161а, 161б, 161в, 161г, 162, 163, 165) коштуватиме 1,2 млн грн, - пише Zaxid.net. На реконструкцію підвальної котельні на вул. М. Лемика, 30 пердбачили 1,5 млн грн, а котельні на Рясне-2 з влаштуванням когенераційних установок – 2 млн грн.

Закриття відкритої частини колектора у районі вул. Широкої (потічок «Білогорський») обійдеться у 0,8 млн грн, винесення частини каналізаційного колектора за межі комплексу житлового будівництва на вул. Роксоляни – 2,4 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!