На вул. Кульпарківській починають будувати другу частину кільця

1959 0
Сьогодні, 15 вересня, розпочинають роботи з будівництва другої частини транспортного кільця на вул.Кульпарківська – Наукова. Відтак на збудованому півкільці можна їхати тільки по вул. Кульпарківській на в’їзд та виїзд з міста.
Фото: Олександр Шутюк, skyscrapercity.com

Фото: Олександр Шутюк, skyscrapercity.com

«Задля безпеки  руху, на нараді з представниками ДАІ, було вирішено не відкривати проїзд по вул.Наукова – Кульпарківська. Від сьогодні збудоване півкільце працює тільки по вул. Кульпарківській на в’їзд та виїзд з міста», - розповіла голова Залізничної адміністрації Ірина Гримак.

Роботи проводяться за кошти інвестора, що надає близько 12 млн грн,— ТРЦ «Леополіс», повідомили у прес-службі Львівської міськради. У зв’язку з ремонтними роботами, внесено зміни в рух двох тролейбусних маршрутів — № 2 та № 20. Усі роботи за планово виконати до 1 листопада.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!