На вул. Стрийській спалахнула квартира. Є двоє постраждалих

3196 0
Зайнялось у квартирі на першому поверсі.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

У Львові трапилась пожежа у квартирі, в будинку на вулиці Стрийській. Постраждали двоє людей. Що зайнялось, з’ясовують рятувальники. Про це Тvoemisto.tv повідомив речник ГУ ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев.

«Пожежа трапилась у квартирі на першому поверсі будинку на вул. Стрийська, 101. О 15:04 рятувальники отримали виклик. Зайнялися речі домашнього вжитку, є двоє постраждалих. Про причини поки сказати нічого не можу», – розповів Віталій Туровцев.

О 15:40 рятувальники загасили пожежу. З квартири винесли двох людей: чоловіка та жінку. Їх передали медикам. Інформації про стан потерпілих наразі немає.

Нагадаємо, у суботу, 10 жовтня, в будинку на вул. Олени Степанівн, 23 у Львові стався витік чадного газу. Внаслідок цього загинула 18-річна дівчина. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!