На вул. Стрийській у Львові виділять смугу для громадського транспорту

2362 0
На вул. Стрийській облаштують виділену смугу для руху громадського транспорту.
Фото: Вікіпедія

Фото: Вікіпедія

Таку смугу вже виділили на проспекті Свободи у Львові на ділянці від вулиці Городоцької до вулиці Гнатюка, що дозволить автобусам курсувати швидше.

Якщо на цій смузі люди паркуватимуть автомобілі, то евакуатор забиратиме їх на штраф майданчик, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

 «Ми хочемо там виділити окрему смугу для громадського транспорту, що дасть змогу маршруту №3А і іншим маршрутам, які на цьому відрізку рухаються, пришвидшити рух до 15-20 хвилин до кінцевої зупинки. Це основна мета – щоб громадський транспорт максимально наблизити до графіків руху. По вулиці Стрийській концепція розробляється, як тільки вона буде затверджена, то можна буде говорити про її облаштування», – повідомив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!