На вулиці Хмельницького просять виправити криво замощений тротуар

2092 0
Вулицю ремонтував ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл» за 175,4 млн грн.
Фото: Rostyck Gates, Гаряча лінія міста

Фото: Rostyck Gates, Гаряча лінія міста

На вулиці Богдана Хмельницького 182, місцеві мешканці просять виправити недоліки під час замощення тротуару приткою. Про це йдеться на «Гарячій лінії міста».

Водночас, як повідомили у відповідь на звернення, порушення благоустрою на вказаній ділянці здійснили у процесі проведення робіт з прокладання кабельної лінії ТзОВ «ЗЕСМ». Ці роботи виконують на основі отриманого від районної адміністрації дозволу на тимчасове порушення благоустрою, який діятиме до 7 березня.

У районній адміністрації запевнили, що на цій ділянці належне відновлення тротуарного покриття виконають до завершення дії дозвільних документів.

Нагадаємо, що вулицю Богдана Хмельницького після ремонту відкрили улітку 2021 року. Роботи там тривають із 8 травня 2020 року. Ремонтувало вулицю ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл» за 175,4 млн грн.

Фото Rostyck Gates, Гаряча лінія міста


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!