На перехресті вулиць Чупринки – Бандери у Львові змінили організацію руху

11358 0
На перетині вулиць Чупринки та Бандери лівий поворот створював затримки для руху і приватного, і громадського транспорту.
Фото:Зручне місто

Фото:Зручне місто

На перехресті вулиць Генерала Чупринки – Степана Бандери змінили організацію руху. Там заборонили лівий поворот з вулиці Чупринки на вулицю Бандери. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомив начальник відділу розвитку вуличної інфраструктури департаменту міської мобільності Львівської міської ради Павло Сирватка.

Йдеться про ділянку, що неподалік Львівського органного залу.

«На перетині вулиць Чупринки та Бандери лівий поворот створював затримки для руху і приватного, і громадського транспорту. Зрештою, на цій ділянці люди не часто користувались тим поворотом», – каже він.

Читайте також: Пів правди про бруківку. Топ-5 відповідей про ремонт вулиці Бандери

Павло Сирватка додає, що з вулиці Чупринки на Степана Бандери можна виїхати раніше, через вулицю Професорську. Там, за його словами, це зробити значно простіше, оскільки перехрестя регульоване, є менша ширина проїзної частини та менша кількість смуг.

Нагадаємо, що у суботу, 18 грудня, у Львові відкрили для проїзду вулицю Степана Бандери. Її на ремонт закрили ще торік у вересні. Ще декілька тижнів там не працюватимуть світлофори, також не нанесли дорожню розмітку.

Наступного року планують облаштувати зупинку на перетині вулиць Степана Бандери і Чупринки, а також прибрати аварійну підпірну стінку поблизу вулиці Професорської. До речі проїзд вулицею Професорською також планують заборонити. Вулицю ремонтувала компанія «Онур» за понад 209 мільйонів гривень.

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!