На вулиці Богдана Хмельницького у Львові зведуть готель. Візуалізація

3713 0
Земельна ділянка розташована у межах історичного ареалу міста.
Візуалізація забудовника

Візуалізація забудовника

У Львові на вулиці Богдана Хмельницького,106 побудують офісно-готельну будівлю на 58 номерів. Містобудівні умови та обмеження громадянину Руслану Вареницькому погодив сьогодні, 12 лютого, виконавчий комітет Львова.

Читайте також: У Львові на вулиці Пасічній побудують церкву УПЦ

Нове будівництво вестимуть на земельній ділянці, призначеній для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови).

Функціональне призначення земельної ділянки, відповідно до детального плану території, зона Г-2 – торгово-ділові зони місцевого значення. Висота готелю не має перевмщувати 15,7 м для 5-поверхової частини будівлі і 11,70 м – для 4-поверхової частини будівлі з півночі. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 63,8 %.

Земельна ділянка розташована у межах історичного ареалу міста.

За словами головного архітектора Львова Антона Коломєйцева, управління охорони історичного середовища не мало зауважень до погоджень.

Читайте також: На Шота Руставелі облаштують готель. Візуалізація

За даними платформи Youcontrol, підприємець Руслан Вареницький є керівником фірми «РІО ЕКСПОРТ-ІМПОРТ», засновником компанії «Галицькі традиції», засновником «ВЕСТ ФУДС», «ПАНАКЕЯ», «ЄВРОБРОКЕР ЛОГІСТИК ГРУП» та «РІО ШАМПІНЬЙОН».

Христина Гоголь

Візуалізація забудовника


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!