На вулиці Богдана Хмельницького змінять розмітку та доставлять дорожні знаки

2021 0
Технічні засоби регулювання наразі не відповідають погодженій схемі, а дорожні знаки взагалі відсутні.
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Фото: Патрульна поліція Львівської області

На вулиці Богдана Хмельницького, що в районі Галицького перехрестя, патрульні виявили незадовільний стан розмітки на дорозі, а також недостатню кількість дорожніх знаків, повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Читайте також: Як зміниться вулиця Богдана Хмельницького після реконструкції. Схема

Відтак, після обстеження ділянки поліцейські видали вимоги щодо усунення недоліків, зокрема, приведення існуючої організації дорожнього руху у відповідність згідно з погодженою схемою управлінням патрульної поліції.

«До управління патрульної поліції Львівської області неодноразово зверталися громадяни, щодо незадовільного стану розмітки, а також недостатньої кількості дорожніх знаків на вулиці Богдана Хмельницького в районі Галицького перехрестя. Працівники відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції спільно з працівниками ЛКП «Львіватодор» та підрядною організацією провели обстеження цієї ділянки. Патрульні встановили, що технічні засоби регулювання не відповідають погодженій схемі, відсутні дорожні знаки 5.16 «Напрямки руху по смугах» та 5.55 «Схема руху», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Понад мільярд гривень на дороги. Скільки вулиць відреконструювали у Львові в 2020 році

Наразі на ділянці ще тривають ремонтні роботи. Розмітку та необхідні знаки пообіцяли встановити за сприятливих погодних умов.

Нагадаємо, роботи на вул. Богдана Хмельницького виконує ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Загальна вартість виконання робіт, згідно з договором-підряду, укладеним між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» – 175,4 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!