На вулиці Богданівській у Львові провалився асфальт

8156 0
Сьогодні, 30-го грудня, на ділянці вулиці Богданівської, де ще не проводили ремонт, вантажівка провалилася під асфальт. На місці знаходиться Патрульна поліція.
Фото: Патрульна поліція Львова

Фото: Патрульна поліція Львова

Про те, що на вулиці Богданівській біля церкви провалився асфальт, повідомила Катерина Рибій, речниця Патрульної поліції Львова. За її словами, аварія відбулася на місці, де ще не проводили ремонт.

Фото: Патрульна поліція Львова

Вантажівка поступово продовжує провалюватися, також стався великий витік з каналізаційних труб на дорогу.

Нагадаємо, учора, 29-го грудня, у Львові завершився ремонт вулиці Богданівської на ділянці від вул. Золочівської до вул. Тракт Глинянський, що тривав з початку вересня. Реконструкція передбачала заміну інженерних мереж та дощоприймачів, влаштування асфальтобетонного покриття, облаштування велодоріжки, встановлення павільйону на зупинці громадського транспорту тощо. 

Опублікувала Людмила Рубцова

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!