На вулиці Чернігівській у Львові загорівся дах обласної лікарні. Фото. Доповнено

2275 1
Загалом евакуювали 481 людину.
Фото: Юрій Кузьмінов / Facebook

Фото: Юрій Кузьмінов / Facebook

У Львові на вулиці Чернігівській, 7 загорівся дах головного корпусу Львівської обласної клінічної лікарні. Про це повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

Виклик надійшов об 11:27. На місці працює 81 рятувальник і 17 автомоблів. 170 людей разом із персоналом евакуювали з третього поверху, оскільки там найбільше задимлення. Із другого поверху евакуювали 60 людей. Із першого поверху вивели 57 людей. Окрім цього, рятувальники евакуювали 55 працівників та 150 відвідувачів. Загалом евакуювали 481 людину. О 14:10 пожежу загасили.

Як повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне пошкодження або знищення майна) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. 


Читайте також:
27 Листопада, 2018 14:41
Андрій Навіть гугл не знає, що таке клікарня, може поясните??
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!