На вулиці Чорноморській у Львові облаштують спортмайданчик

2249 0
Завершити будівництво і відкрити майданчик планують до кінця травня.
Фото: Зручне місто

Фото: Зручне місто

У Львові на вулиці Чорноморській, 12 будують новий спортивний мультифункційний майданчик, який буде відкритим для всіх. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник ЛКП «Спортресурс» Ігор Самотій.

Читайте також: У Львові облаштують три нові спортмайданчики за 6,6 млн гривень. Візуалізація

Спортмайданчик покриють поліуретановим покриттям, яке, за словами Ігора Самотія є менш травматичним і потребує меншої уваги та догляду.

«Там буде мультифункційний майданчик із поліуретановим покриттям для гри у футол і баскетбол. Нині вже розробили основу під резину, залили бетонну подушку. Коли вона підсохне — встановлять огорожу і наливне покриття», — розповів керівник «Спортресурс».

Кошти на будівництво майданчика виділили інвестори з соціальної програми. Вартість будівництва становить приблизно мільйон гривень.

Замовником робіт є ТОВ «Тотал маркетинг едженсі», а виконавцем — ТОВ «Укрбудінжинірінг». Територія перебуває на балансі ЛКП «Спортресурс»

Читайте також: Як зміниться площа Святого Теодора у Львові. Візуалізація

Відкриття майданчику планують на кінець травня. Поряд запланували відремонтувати дитячий майданчик за майже 500 тисяч грн. Подібний спортмайданчик за кошти бюджету розвитку торік облаштували на вулиці Кастелівка, 8. Ще за два тижні мають розпочати роботи на Марка Вовчка, де має з’явитися мультифункційний майданчик.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!