На вулиці Чукаріна з'явилася нова зупинка

2529 0
На вул. Чукаріна, 1 відновили зупинку громадського транспорту.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

У сихівському житловому масиві, на вул. Чукаріна, 1, відновили зупинку для громадського транспорту. Впродовж серпня-вересня на зупинці облаштують павільйон. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: У Львові перекриють для руху вулицю Станційну. Як об'їхати

«На прохання мешканців ми відновили зупинку громадського транспорту на вул. Чукаріна, 1. Колись давно, коли по вул. Чукаріна курсував громадський транспорт, ця зупинка функціонувала. Коли транспорт перестав їздити, зникла потреба в зупинці. На її місці мешканці почали паркувати свої авто. Натомість, коли по вул. Чукаріна почав їздити автобусний маршрут № 37, мешканці звернулися з прохання її відновити, оскільки змушені далеко ходити до найближчої зупинки.

Ми виконали там капітальний ремонт хідників. Протягом серпня-вересня облаштуємо павільйон», – розповів Володимир Івасюк, в.о. голови Сихівської РА.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!