На вулиці Чупринки у Львові облаштовують новий провулок. Фото

4036 0
Вартість робіт становить 1 млн 130 тисяч гривень.

На вул. Чупринки, 59 та вул. Горбчевського, 4 капітально ремонтують подвір’я та влаштовують виїзд на вул. Чупринки. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив голова Франківської районної адміністрації Орест Тимчишин.

Читайте також: Частину вулиці Щирецької тимчасово перекрили на ремонт

«Так склалося, що виїзд із тих двох будинків відбувається через тротуар поблизу дитячого поліклінічного відділення комунальної 5-ї міської лікарні на Чупринки, 61. Станом на зараз біля тих будинків повністю змінюють тверде покриття, змінюють тротуари на бетонну плитку, також проведуть благоустрій дитячого майданчику і досадять 70 кущів і дерев. Для того, аби зробити там повноцінний заїзд, один МАФ вже перенесли, інший припинив свою діяльність», – каже він.

За словами Ореста Тимчишина, після впорядкування заїзду наступного року можна буде вирішувати питання з широким тротуаром біля поліклініки, де паркуються таксисти та відвідувачі поліклініки.

Додамо, що замовником робіт є Франківська районна адміністрація. Кошти виділили з міського бюджету. Йдеться про 1 млн 130 тисяч гривень. Роботи виконує ТОВ «Альтбуд ЛВ».

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!