На вулиці Франка стався витік води. Ділянку перекрили, а у центрі не буде водопостачання

6671 0
Без водопостачання сьогодні буде вся центральна частина міста.

На вулиці Івана Франка, 21 стався аварійний порив на трубопроводі. Бригади ЛМКП «Львівводоканалу» виїхали на місце. Ліквідація наслідків пориву триватиме орієнтовно до 20.00. На цей час перекриють цю ділянку для руху транспорту, центральна частина міста буде без води.

Читайте також: Яка ситуація із транспортом у Львові і чому на Сихові знову застрягли трамваї

«Маємо витік на трубопроводі діаметром 600 мм на вул. Івана Франка, 21. Ремонтні бригади підприємства вже виїхали на місце. Відповідно, на час ремонту цю ділянку вулиці буде перекрито для руху транспорту. Також призупинять водопостачання до всієї центральної частини міста. Усе буде залежати від складності робіт» повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

Як ліквідовували витік води, дивіться у відео:

Нагадаємо, вулицею Івана Франка у Львові курсують трамваї номер № 3, 8, 9. На час ремонту ці трамвайні маршрути будуть скорочені. Про схему руху у міськраді обіцяють повідомити додатково.

Відео Тараса Бабенчука


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!