На вулиці Франка у Львові обіцяють знову встановити делініатори

1518 0
Приватний транспорт часто блокував проїзд громадського транспорту на тій ділянці.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

На вулиці Франка у Львові обіцяють знову встановити делініатори. Минулоріч у квітні їх додатково змонтували на ділянці від вулиці Скельної до площі Франка, де приватний транспорт часто блокував проїзд громадського транспорту. Однак водії збили низку делініаторів.

Читайте також: На вулиці Федьковича у Львові встановили делінеатори

Як повідомили у коментарі Tvoemisto.tv у пресслужбі ЛМР, повернути їх на ту ділянку планують, однак наразі не відомо, коли саме – за кілька тижнів чи місяць. Поки що районна адміністрація проводить роботи з поновлення розмітки на різних ділянках.

Нагадаємо, у 2019 році на площі Франка встановили гумові делініатори. Стовпці запобігають блокуванню руху на перехресті, які відбуваються через порушення правил дорожнього руху. А минулого року на ділянці від вулиці Скельної до площі Франка встановили додаткові делініатори та острівець безпеки.

Делініатори встановили на вулиці Федьковича. Йдеться про відтинок від площі Липневої до вул. Тобілевича, де запарковані авто раніше блокували рух громадського транспорту. Також управління безпеки міста Львова запропонувало встановити делініатори на просп. Шевченка, біля будинку №7.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!