Від спеки на вулиці Франка у Львові викинуло рейки, трамваї тимчасово не курсують. Оновлено

14094 0
Наразі вулицею не курсують трамваї.
Фото: Зручно місто

Фото: Зручно місто

Сьогодні, 13 червня, у Львові на вулиці Івана Франка від спеки викинуло рейки. Наразі вулицею не курсують трамваї. Про це повідомили у ГО «Зручне місто» у Фейсбуку.

«На вулиці Івана Франка від спеки викинуло рейку. Це звичайна фізика, метал від спеки розігрівся і почав розширятись. Один з багатьох недоліків технології BKV, за якою певний час робили у Львові всі колії. На щастя, зараз вже не роблять. Лікується врізанням в рейку спеціальних термокомпенсаційних вставок. Але ніхто за стільки років того не зробив»,  йдеться у повідомленні. 

Читайте також: На Сихові трамвай зійшов з рейок 

 

Як повідомли Tvoemisto.tv у пресслужбі ЛМР, деформування рейки виникло через високу температуру повітря. Станом на 17:30 рух відновили. 

Нагадаємо, що на вулиці Франка у Львові обіцяють знову встановити делініатори. Минулоріч у квітні їх додатково змонтували на ділянці від вулиці Скельної до площі Франка, де приватний транспорт часто блокував проїзд громадського транспорту. Однак водії збили низку.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!