Де завтра у Львові не буде води. Деталі

2682 0
Завтра, 24 листопада, на вулиці Героїв УПА, 29 будуть виконуватися роботи по підключенню новозбудованої ділянки водопроводу. Відтак частина Франківського та Галицького району залишиться без водопостачання, – повідомляють у прес-службі ЛМР.

Відтак, з 10:00 до 18:00 год. буде припинено подачу води в Франківський район міста, обмежений вулицями: Кульпарківська – Героїв УПА – Бандери (непарне сторона) – Чупринки – Мельника – Коновальця – Сахарова, і Галицький район міста обмежений вулицями: Вітовського – Воровського – Снопківська – Кубійовича – Тютюнників та прилеглі до них вулиці.

ЛМКП «Львівводоканал» просить створити необхідний запас води та вибачити за тимчасові незручності, пов'язані з виконанням аварійно-відновлювальних робіт.

У зв’язку з вказаними роботами, до 16:00 год. 25 листопада буде обмежено рух транспорту на вул.Героїв УПА, 29.

Нагадаємо, що у зв’язку з прокладанням інженерних мереж на вул. Героїв УПА нині обмежено рух транспорту. Ремонтні роботи на ділянці продовжили до середи.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!