На вулиці Голубця у Львові реорганізували рух. Схема

5639 1
Мешканці вулиці неодноразово вимагали закрити її для проїзду.
Фото: Варта-1

Фото: Варта-1

Вулицю Голубця у Львові закрили для проїзду транспорту. Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.

На вулиці встановили знаки «Рух заборонено» та «Пішохідна зона», тож при плануванні маршруту поліція просить водіїв врахувати нову організацію дорожнього руху.

Додамо, що два роки тому вулицю капітально відремонтували замостивши бруківкою. Після цього зі сторони Винників вулицею почали їздити автомобілі, які оминали затори на Личаківській. Мешканці неодноразово скаржились, що тиха пішохідна вулиця стала транзитною, а на одному з останніх засідань міської комісії з безпеки дорожнього руху мешканці вулиці вимагали повністю закрити її для проїзду.

Схема Патрульної поліції Львівської області


Читайте також:
19 Листопада, 2019 10:11
Марія Мені дуже цікаво, за чиї гроші замостили вулицю Голубця? Якщо за гроші мешканців, то вони в своєму праві, але будьмо чесні, це дуже малоймовірно. Місто замостило вулицю на гроші всієї громади. То яке право мешканці вулиці мають на майно громади? Вони що, її приватизували? Як мешканка вулиці Пасічної, вимагаю закрити її для проїзду! Чому в мене під вікнами цілодобово їдуть машини? Не хочу!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!